Gjør Endringer Med Oppussing

Hjemmeforbedring kan være en stor jobb. Fristelsen til å dykke inn og gut hele huset for å gjøre forbedringer kan til tider være overveldende. Det kreves et omfattende budsjett og en grundig plan før du starter et oppussingsprosjekt. Disse tipsene vil gi deg et solid grunnlag for å starte prosjektet ditt.

Bruk mel til nødveggpapirlim! Det er slik de gamle tidtakerne alltid pleide å lime tapet på plass. Bare bland litt mel med nok vann til å lage en pasta. Påfør det akkurat som du ville gjort noe annet veggpapirlim. Det vil vare i årevis!

Hvis du pusser opp flisgulvene, bør du tenke på å bruke strålende varmefliser. Dette er en spesiell formfaktor, som gjør det mulig for elektrisitet å skape strøm gjennom et varmeelement og varme bakken under tærne. Disse kan til og med være et gjør-det-selv-prosjekt, forutsatt at du kan lese og følge instruksjonene. Derfor kan du gjøre dette prosjektet uavhengig av om du ansetter noen eller ikke. Når du går inn på det varme gulvet på en kald morgen, vil du være evig takknemlig for at du installerte oppvarmede gulv.

Å ha et lite kjøkken trenger ikke å være så ille. Siden du har begrensede overflater og plass å jobbe med, må du kjøpe en vask med en dyp bolle. Legg deretter til noen elegante high-end kraner for å matche resten av kjøkkenet ditt. Du kan enkelt skape en følelse av plass uten å måtte gå på akkord med resten av hjemmet ditt.

Male veggene en ny farge. Dette kan være en rask måte å gjøre en stor forskjell i hjemmets utseende. Ulike farger kan endre stemningen i rommet og gi rommet en annen personlighet. Mange ganger kan et strøk med maling eliminere behovet for å endre mye annet.

Sikre vinduene mot potensielle innbruddstyver med negler! Alt du trenger for å sikre vinduene er delvis kjøre en spiker innsiden av rammen på begge sider av vinduet like over bunnpanelet. Du kan gjøre neglen avtagbar ved å bore hullet i stedet for å kjøre spikeren inn. La spikeren stikke over bunnpanelet slik at den ikke kan åpnes uten å fjerne neglen.

På en kjølig dag kan du besøke hvert rom i hjemmet ditt og sende hendene over hver dør og vindu for å se etter utkast til kald luft. Hvis du legger til eller bytter ut værstripingen, kan det bidra til å øke varme- og kjølesystemene med så mye som 20 prosent. Selvklebende børste og PVC-tetningsmasse er andre alternativer; hver bør sette deg tilbake ikke mer enn femti dollar.

For å oppdatere utseendet på kjelleren din, velg enkelt installert modulært gulv – det holdbare teppet er egnet for selv den tyngste trafikken, og vil gjøre området mer innbydende ved å sikre at gulvene ikke er iskalde. Mange selskaper tilbyr rimelige trekkstøttede tepper i en rekke farger og mønstre. Disse kan legges direkte over betong uten forhåndsforberedelse.

Som det fremgår av innledningen, kan det være veldig spennende å starte et nytt boligforbedringsprosjekt. Nøye planlegging er nødvendig for å sikre at alle de riktige verktøyene, nødvendige penger og andre ressurser er tilgjengelige. Så ved å følge disse tipsene, vil lansering av ditt nye hjemmeforbedringsprosjekt være smertefritt og enkelt som mulig.