Hjemmet Ditt Kan Bli Bedre – Bare Gjør Noen Forbedringer

Som huseier kan det være lurt å gran opp stedet bare for å endre den generelle atmosfæren eller til og med å legge til mye verdi i hjemmet ditt for å refinansiere for lavere månedlige betalinger. Uansett årsak til at du ønsker å ta på deg et prosjekt, bør du først ta deg litt tid og lese disse tipsene om forbedring av hjemmet.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, har du en plan fra starten til slutten av din tiltenkte forbedring. Dette vil sikre at du holder deg innenfor budsjettet ditt, og at du fullfører det tiltenkte prosjektet uten at de følelsesmessige faktorene er involvert. Det kan være åpenbart både for en potensiell kjøper og lommeboken din hvis et oppussingsprosjekt er gjort opp mens du går.

Når det gjelder oppussing, gå med magefølelsen om entreprenøren så lenge alt annet matcher opp. Ikke engang vurdere noen som du ikke helt stoler på, som du sikkert har den følelsen for en grunn. Hvis du har et snev av mistillit mot entreprenøren som du møter, kan det bare føre til sinne og mistillit på en eksponentiell nivå hvis ting ikke går etter planen.

I stedet for å kjøpe hvite håndklær til badet ditt, velg mørkere farger eller mønstre. Hvit er en farge som plukker opp alt og trenger konstant bleking. Du kan velge å ha fingertupphåndklær og vaskekluter for å være en farge og dine faktiske badehåndklær for å være en helt annen farge. Det sparer mye trøbbel når du vasker og får badet ditt til å virke mye renere og satt sammen.

Hvis du har et lite bad, bør du vurdere å finne måter å spare plass som ditt neste oppussingsprosjekt. Det er enkelt å bruke et tilstøtende skap eller å formatere et gammelt kjøkkenskap til et nytt oppbevaringsanlegg for badet ditt. Pass alltid på at du ikke fjerner noen strukturell støtte som rommet har.

Før du begynner å male bokhyllen i stuen din, må du sørge for å slipe den ned til den naturlige finishen. Etter at du har slipt det ned, må du lese fordeler og ulemper ved hvert malingsvalg. Ved å gjøre dette, vil du ende opp med bokhyllen du forestilte deg.

Hvis du pusser opp badet ditt, bør du vurdere å installere en dampdusj. Dampdusjer har mange helsemessige fordeler, i tillegg til å være mer komfortable å bruke enn en vanlig dusj. Dampdusjer er gode etter trening, for å berolige slitne muskler, eller for personer med astma og andre pustevansker. Det er til og med dampdusjprodukter som kan legges til din nåværende dusjenhet.

En ny geit av glasur kan gjøre underverker for bad. Et gammelt, slitt bad kan se nytt og skinnende ut med et strøk med frisk glasur. Legge til nye bad inventar kan være dyrt, men glasur generelt vil koste et par hundre dollar. Glass er en fantastisk måte å støte opp videresalg verdien av huset ditt uten å bruke for mye.

Etter å ha lest disse tipsene, er du ett skritt nærmere å endelig gjøre disse reparasjonene eller oppgraderingene. Hva er neste trinn, spør du? Vel, riktig implementering av de ovennevnte tipsene og taktikkene er hvordan du vil fortsette. Ingen snarveier her; bruke nøyaktig det du har lært for å få best mulig resultat.